Van postzak tot ...........

Van postzak tot ...........

zondag 25 maart 2012

Postzak project nummer 34 sleutelhangers voor GROOT VERZET TEGEN KANKER

Vandaag heerlijk aan het freubelen geweest, ik had nog wat oude keykoord’s liggen daar heb ik de clip afgeknipt om deze vervolgens aan een reep postzakken stof te zetten, en zo is er weer iets nieuws ontstaan.

Ik wil nog veel meer van deze dingen maken om deze zomer te gaan verkopen op zomermarkten om op deze manier geld binnen te halen voor de sponsoring van Wim, die van plan is om op 1 september de Mont Ventoux te bedwingen.

Samen met 1000 anderen wil hij deze dag proberen een berg te overwinnen, wat voor anderen, die lijden aan deze vreselijke ziekte elke dag aan de orde is.

Zie zijn profiel:  goformontventoux Wim Mulder   
Heb je nog oude keykoord’s, sleutelhangers, wagenmuntclips, en wil je ze kwijt denk dan aan mij.


zondag 18 maart 2012

Postzak project nummer 33 kussenhoezen

Telkens dacht ik als ik even tijd heb ga ik kussen hoezen voor mijzelf maken, maar zoals bij zo velen ontbreekt het vaak aan de tijd.

Nu was onze blonde Labrador weer aan het haren, en werd ik er echt sacherijnig van, want ik had bruine hoezen om mijn kussens en was voor mijn gevoel de hele dag bezig de haren te verwijderen, die aan de kussens bleven zitten. Dus deze druilerige zondag 2 zakken gewassen en geknipt, en viola vier kussenhoesjes was een feit.