Van postzak tot ...........

Van postzak tot ...........

maandag 24 januari 2011

Helemaal HAPPY de PEPPY

Ik was al een tijdje op zoek naar een lockmachientje, ik hoorde heel veel verschillende verhalen van mensen die een lockmachine hadden, van heel positief tot heel negatief, dus ging ik zoek naar een goedkoop tweedehandsje om het uit te proberen.
Nu mag ik graag rommelmarkten afstruinen op zoek naar spullen die ik kan gebruiken om b.v. weer een mooie tas te maken van een postzak. En daar stond ie op mij te wachten een Singer Ultralock 5 draads.


De vraagprijs was 25 euro, maar omdat ik van mijn vader geleerd heb om altijd af te dingen op de rommelmarkt, heb ik hem uiteindelijk meegekregen voor 20 euro. De verkoopster zei dat hij al een tijd stil had gestaan, dus heb ik hem naar iemand toegebracht die hem even schoon gemaakt heeft en goed afgesteld, en natuurlijk ingerijgd (4 draads) want oh HELP wat is dat een klus.
Ik ben er een zondag bij gaan zitten en ja hoor recht uit locken gaat heel goed.
Door navraag bij een Singer winkel wat nu het verschil is tussen 4 of 5 draads heb ik de machine ingeregen om hem als 5 draads te gebruiken en ook dat is gelukt.
Elk moment die ik nu over heb kruip ik er even achter om hem me eigen te maken. En ik moet zeggen dat gaat geleidelijk aan steeds beter.
Ik las op internet een workshop omgaan met je lock-machine wat me helemaal te gek lijkt alleen is dit helemaal in Den Bosch, nu zoek ik zoiets in het noorden maar tot op heden nog niets gevonden voor een leuk prijsje. Wel heeft iemand gereageerd met dezelfde machine die me wel een dag weg wijs wou maken op mijn machine, misschien dat ik dat maar moet gaan doen.
Maar tot nu toe roep ik steeds een lock-machine had ik veel eerder moeten hebben.

1 opmerking:

 1. Hai,
  Welkom op mijn blog.
  Ik ben gelijk bij jou gaan kijken en wat maak je leuke spullen.
  Postzakken! Jammer dat ze zo lastig te verkrijgen zijn. Heb er nog één liggen. Ik koester 'm voor een leuk idee.

  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen