Van postzak tot ...........

Van postzak tot ...........

vrijdag 22 juli 2011

Postzak project nummer 22 tas met weinig poespas

Ik probeer de tas steeds weer een andere uitstraling te geven. Dit keer kreeg ik een verzoek van een mannelijk persoon. Toen ik hem de foto’s stuurde van al mijn gekleurde stofjes om aan de binnenkant van de klep te maken vond hij ze wel leuk maar niet voor hem. Hij wou het liever iets rustiger.

Verder wou hij ook niet te veel poespas aan de tas.

Ik heb met hem afgesproken om de binnenkant dus heel simpel beige te maken. Toen ik daar mee bezig was, vond ik dit toch wel een beetje saai. Ik had de stof van de klep nog op de tafel liggen en bedacht me ineens als ik hem nu gewoon dubbel vouw waardoor de tekst ook aan de binnenkant  van de klep komt ,staat ook best leuk als je hem open hebt.

Ik heb er ook nog een rits in gezet onder de klep altijd handig.

Ik kreeg vandaag een bericht dat hij er blij mee was en er veel gebruik van zou maken.

Al met al weer twee tevreden mensen want dit doet mij ook goed.
2 opmerkingen:

 1. Leuk weer.
  Ik heb inmiddels ook 2 "mannentassen" gemaakt. Hiervoor had ik een binnenkant met krantenprint gebruikt. Vond ik wel wat voor de mannen.
  Ik ga binnenkort weer aan de gang met een damesmodel. Wederom op verzoek. De zakken gaan er zo rap doorheen (snik).
  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je El Porto van postzakken gaat maken. Lijkt me wel heel wat zwaarder werken dan mijn katoentjes. Wil overigens ook nog een winterversie van de tas gaan maken van stevige stof. Je moet inderdaad de bies van het ritsvak aan de zijkant langer knippen. Veel succes met je tas.

  BeantwoordenVerwijderen