Van postzak tot ...........

Van postzak tot ...........

zondag 5 juni 2011

Borduurproject nummer 1 knikkerzakken en nummer 2 knisperdoekjes

Door de komst van de Brother heb ik de postzakken even opzij gelegd en heb me volledig op hem gestort.

Ik heb een aantal figuurtjes geschikt voor de Brother gemaakt met Pe design, maar kom tot de conclusie dat ik wel zonde vind als een plaatje goed lukt maar je er vervolgens niet mee kunt. Misschien herkennen de medeborduursters dit. Ik heb dus een aantal lapjes geknipt die ik kan gebruiken als knikkerzak, nu heb ik twee nichtjes die gek van Hello Kitty zijn, dus voor hen maar beginnen, het toeval wil dat beide borduurseltjes vrij goed gelukt zijn voor een beginneling, ik heb ze dus ook maar af gemaakt, en ze gegeven hopend dat ze het mooi vinden.


Nu heb ik ook nog een neefje die gek van Thomas de trein is, dus weer een uitdaging. Maar toen deze af was vond ik hem toch echt heel erg lelijk, die gaat dus de container in, daar moet ik nog wat op verzinnen om dit goed te maken.

Verder heb ik nog wat proef lapjes gemaakt, en daar knisperdoekjes van gemaakt, schijnen baby’s geweldig te vinden, nu vertelde ik dit alles aan een collega, en die zei gelijk je mag er wel één voor mij maken haar buurmeisje had een dochter gekregen, toen ik vroeg wat voor plaatje ze erop wilde gaf ze aan dat op het kaartje 2 voetjes stonden, ik moest toen gelijk aan een medeblogster jutepuut denken die zo’n borduurpatroontje op haar blog had staan, na even toestemming aan haar te vragen heb ik hem vandaag in elkaar gezet kan ik hem mogen aan haar overhandigen, zo is de zondag weer goed besteed geweest en krijg ik de Brother steeds meer onder controle.1 opmerking:

  1. Leuke borduursels heb je gemaakt, die knisperdoekjes zijn erg leuk. Doe je daar iets in om ze te laten knisperen?
    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen